Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ "ΚΟΖΙΑΝΗ ΕΝ ΧΟΡΩ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΟΙΣ" ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ


Πολύ μεγάλη επιτυχία είχε η εκδήλωση " Κόζιανη εν χορώ και οργάνοις" που οργάνωσε ο σύλλογός μας το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2008, το βράδυ στην Αίθουσα Τέχνης του Δήμου Κοζάνης.
Εκτός από την ομάδα ενηλίκων του συλλόγου μας συμμετείχαν ο Σύλλογος Αργιθεατών Νομού Μαγνησίας, ο Σύλλογος Καλαμπακίου Δράμας, ο Ποντιακός Χορευτικός Όμιλος Κοζάνης «Αντάμωμαν» και ο Σύλλογος Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής, οι οποίοι απέδωσαν τους χορούς που χόρεψαν φανταστικά με αποτέλεσμα να δεχτούν το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου που γέμισε την Αίθουσα Επίσης ανεπανάληπτη ήταν η ορχήστρα του Γιώργου Ασαρτζή.
Κατά γενική ομολογία ήταν μια πολύ επιτυχημένη,ποιοτική και καλά οργανωμένη εκδήλωση, μια εκδήλωση μέσα από την οποία έρχεται η καταξίωση για τον σύλλογός μας. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη και το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου που συνέβαλλαν στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης.

Βέβαια ο κύριος συντελεστής της επιτυχίας και οργανωτής και οραματιστής της εκδήλωσης δεν είναι άλλος από τον χοροδιδάσκαλό μας κο Στογιάννη Λεωνίδα του οποίου του αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ. Με την παράσταση αυτή απέδειξε ο Λεωνίδας πόσο μεγάλος είναι!

Συγχαρητήρια σε όλες τις χορευτικές ομάδες που συμμετείχαν και στους Μανόλη Μαρκόπουλο και Γιάννη Βαχτσεβάνο που και αυτοί με τα θεατρικά τους έδωσαν το δικό τους χρώμα στην εκδήλωση!

Στο τέλος ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι στο Club Daluz μέχρι τα ξημερώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ