Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΧΕ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «Η ΚΟΖΙΑΝΗ»

Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε, το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010 το βράδυ στο κέντρο “EVENT PLAZA” στα Πετρανά Κοζάνης, ο χορός του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Κοζάνης «Η ΚΟΖΙΑΝΗ».
Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από κόσμο, ο οποίος γλέντησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τα ακούσματα της μοναδικής ορχήστρας «Κοζανίτικο Τακίμι» . Το κέφι ήταν άφθονο, ο χορός ατέλειωτος και το ξεφάντωμα μεγάλο.
Την αρχή της βραδιάς ξεκίνησαν τα παιδικά χορευτικά τμήματα του συλλόγου, που κάτω από τις οδηγίες της δασκάλας τους κας Καραστεργίου Βαρβάρας χόρεψαν χορούς από την Θράκη και από την Μακεδονία.
 Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Κοζάνης κος Κασαπίδης Γιώργος, ο Δήμαρχος Κοζάνης κος Μαλούτας Λάζαρος, οι Αντινομάρχες Κοζάνης κ.κ Στεφανίδης Ιωάννης και Σβώλης Γεώργιος, η Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου Κοζάνης κα Νανοπούλου  Άννα, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος Κοζάνης κος Γκερεχτές Λάζαρος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης κος Καραπάτσιος Ευάγγελος και οι νεοεκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι Κοζάνης κ.κ Ανουλίδης Κων/νος, Βαβλιάρας Γεώργιος και Τσανακτσίδης Στάθης.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ