Τρίτη, 23 Αυγούστου 2011

Ο Σύλλογος "Κόζιανη" συμμετείχε στις εκδηλώσεις της Γαλάτειας Πτολεμαϊδας

Την Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011 με αφορμή τον εορτασμό του ναού της Παναγίας της Γαλάτειας, στο πλαίσιο του οποίου τελείται το ετήσιο πανηγύρι του χωριού (εννιάμερα της Παναγίας), ο πολιτιστικός σύλλογος "Κόζιανη" συμμετείχε στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο τοπικός πολιτιστικός σύλλογος της Γαλάτειας Πτολεμαΐδας.Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν στις 7μ.μ. της Δευτέρας με πανηγυρικό εσπερινό και περιφορά της εικόνας της Παναγίας. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε παρέλαση των 25 χορευτικών συγκροτημάτων από όλη την Ελλάδα που συμμετείχαν στην εκδήλωση το οποία στο προαύλιο του παλαιού Δημοτικού Σχολείου παρουσίασαν χορούς και τραγούδια από διάφορα μέρη της χώρας μας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, η Δήμαρχος Πτολεμαΐδας κα Βρυζίδου, ο Αντιδήμαρχος κος Μπίγγας και οι Περιφερειακοί σύμβουλοι κκ Παπαδόπουλος και Τσότσος. Πρέπει να αναφέρουμε την άψογη φιλοξενία των κατοίκων του χωριού με τα πλούσια εδέσματα που έκαναν οι γυναίκες και το άφθονο κρασί που μας πρόσφεραν.
Στο τέλος ακολούθησε παραδοσιακό και λαϊκό γλέντι όπου συμμετείχαν οι χορευτές των συλλόγων και οι παραβρισκόμενοι θεατές.ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ