Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

«ΚΟΖΙΑΝΗ» ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ «ΚΟΖΙΑΝΗ» ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥΙ


Δεν πτοήθηκε κανείς παρόλο που οι καιρικές συνθήκες ήταν άσχημες και μαζεύτηκε για άλλη μια φορά η παρέα του Πολιτιστικού & Λαογραφικού συλλόγου Κοζάνης «Η Κόζιανη» για να γιορτάσει τη νέα χορευτική χρονιά 2011-2012 με γλέντι στο εξωκκλήσι του Αγ. Χαραλάμπους Κοζάνης.
 Συγκεκριμένα το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011 το βράδυ, εκατό περίπου άτομα μέλη και φίλοι του συλλόγου ξεφάντωσαν μέχρι το πρωί κυριολεκτικά στον άριστα διαμορφωμένο χώρο στο εξωκκλήσι του Αγίου Χαραλάμπους Κοζάνης και κάτω από την τέλεια μουσική που έπαιζε γι αυτούς  ο γνωστός DJ και φίλος του συλλόγου Τέλης Βωβός.  Αν και ο καιρός ήταν βροχερός  κανείς από  τους φίλους του συλλόγου δεν τον φοβήθηκε και έδωσε για άλλη μια φορά  βροντερό παρόν και μάλιστα μέχρι αργά το πρωί αποδεικνύοντας ξανά την αγάπη τους προς τον σύλλογο και στη μεγάλη παρέα που δημιουργήθηκε.
Τέλος το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού & Λαογραφικού Συλλόγου « Η Κόζιανη» ευχαριστεί τους επιτρόπους του Αγίου Χαραλάμπους για την άριστη φιλοξενία και τον κο Τέλη Βωβό για την αφιλοκερδή προσφορά του προς τον σύλλογο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ