Κυριακή, 29 Απριλίου 2012

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΖΙΑΝΗ ΣΥΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ “LETS DO IT GREECE 2012”


Ο σύλλογος «ΚΟΖΙΑΝΗ» συμμετείχε την Κυριακή 29 Απριλίου 2012,στο πρόγραμμα Let’s do it Greece 2012 -"Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μια μέρα" που διοργάνωσε ο Δήμος Κοζάνης.
Συγκεκριμένα εθελοντές από τον σύλλογό μας σε συνεργασία με τον Φανό του « ΚΕΡΑΜΑΡΙΟΥ» μαζευτήκαμε την Κυριακή το πρωί στο Σιδηροδρομικό Σταθμό της Κοζάνης και καθαρίσαμε τον περιβάλλοντα χώρο.
Ο σύλλογός μας έχοντας ανεπτυγμένη οικολογική συνείδηση δίνει πάντα παρόν σε τέτοιου είδους προσπάθειες από όπου και αν προέρχονται αρκεί να είναι καλοπροαίρετες.
Παρόν σε αυτήν την δραστηριότητα έδωσαν και τα παιδιά των χορευτικών μας τμημάτων τόσο του συλλόγου «ΚΟΖΙΑΝΗ» όσο και του φανού «ΚΕΡΑΜΑΡΙΟΥ» γιατί θελήσαμε εμείς οι μεγάλοι μέσα από το παιχνίδι να περάσουμε στα παιδιά, την περιβαντολογική συνείδηση, την αγάπη στην καθαριότητα και να τους καλλιεργήσουμε τις αξίες του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς.
Τέλος να συγχαρούμε το γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Κοζάνης για την πρωτοβουλία καθώς επίσης και το Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Κοζάνης για την κάλυψη της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ