Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

ΟΥΤΕ « ΚΑΡΦΙΤΣΑ» ΔΕΝ ΕΠΕΦΤΕ ΣΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΖΙΑΝΗ

      Κυριολεκτικά ούτε «καρφίτσα» δεν έπεφτε το Σάββατο 9 Μαρτίου 2013, το βράδυ στο οικογενειακό κέντρο «Πολιτεία», στον ετήσιο χορό του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Κοζάνης «η Κόζιανη».
 Η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο, πράγμα που δηλώνει ότι η μεγάλη παρέα της Κόζιανης έχει ολοένα και περισσότερη αποδοχή και συνεχώς μεγαλώνει και θα μεγαλώνει για πολύ ακόμα. Το κέφι ήταν άφθονο και κράτησε μέχρι το πρωί, βέβαια είχε τη σφραγίδα της ορχήστρας «Λόζιος και ανακατωσιά» του Γιάννη Γρίβα , με την εκπληκτική φωνή του Στέλλιου Παπαδήμα καθώς και του Χρήστου Νικολαίδη στην Ποντιακή Λύρα. Άριστες εντυπώσεις άφησαν το παιδικό τμήμα της κας Βαρβάρας Καραστεργίου και το τμήμα Salsa της κας Τζοβάνας Φουντούλη στην ολιγόλεπτη παράσταση που έδωσαν.
Επίσημοι προσκεκλημένοι που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους ήταν η 30μελη ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαμπακίου Δράμας, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κος Σβώλης Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος Κοζάνης κος Παπαγεωργίου Ιωάννης, η αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου Κοζάνης κα Νανοπούλου Άννα και ο Δημοτικός Σύμβουλος Κοζάνης κος Δεμιρτζίδης Βασίλειος.
ΦΩΤΟ 1ΦΩΤΟ 2 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ