Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 3ο CAMP ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΧΟΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Η ΚΟΖΙΑΝΗ» ΚΟΖΑΝΗΣ(ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία τελείωσε το «3Ο camp παραδοσιακού χορού και αναψυχής», που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος «Η Κόζιανη» σε συνεργασία με το forum πολιτισμού «Γλεντιστάδες Μακεδονίας», στο κατασκηνωτικό κέντρο των προσκόπων Κοζάνης στην Γρίτσα Λιτοχώρου Πιερίας από 13 έως 15 Αυγούστου 2016 .
Ήταν ένα τριήμερο γεμάτο χορό, τραγούδι, παιχνίδι, θάλασσα και διασκέδαση. Γύρω στα 80 άτομα, παιδιά και ενήλικες μαζεύτηκαν στην όμορφη περιοχή της Πιερίας την Γρίτσα και πέρασαν ένα φανταστικό όπως οι ίδιοι παραδέχονται τριήμερο.
 Ήταν μέλη και φίλοι του συλλόγου και κάποιοι από άλλες περιοχές που ήρθαν να διδαχτούν την τέχνη του χορού από τους καταξιωμένους εισηγητές του σεμιναρίου που διοργανώθηκε παράλληλα. Πρέπει να αναφέρουμε ότι στο σεμινάριο συμμετείχαν εκτός από Κοζανίτες, ένας Βέλγος υπήκοος από την όμορφη πόλη της Μπρύζ, άτομα από την Πτολεμαΐδα, από την Κατερίνη, την Βέροια και από την Νέα Χαλκηδόνα θεσσαλονίκης.
Πολύ καλοί και εισηγητές του σεμινάριου κ.κ Μάγειρας Βαγγέλης, Σαμαράς Δημήτρης και Στογάιννης Λεωνίδας, οι οποίοι μας ταξίδεψαν στη Βοβούσα, στο Ρουμλούκι, στη Κεφαλλονιά και στη Λευκάδα, τους οποίους τους ευχαριστούμε δημόσια.
Καλή και η διοργάνωση από το σύλλογο Κόζιανη, τα μέλη του οποίου αποκτούν εμπειρίες και ετοιμάζονται για τις μεγάλες διοργανώσεις που οραματίζονται.
Τέλος ο σύλλογος Κόζιανη απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Προσκόπους Κοζάνης για την φιλοξενία και ιδιαίτερα στον Περιφερειακό έφορο κο Μωυσιάδη Ηλία ο οποίος είναι η ψυχή της κατασκήνωσης και στον κο Ξυλοφόρο Κων/νο κατά δεύτερο λόγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ