Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 4ο CAMP ΧΟΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΖΙΑΝΗ(ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία τελείωσε το 4ο camp χορού και αναψυχής που διοργάνωσε από 12-15 Αυγούστου 2017, ο πολιτιστικός σύλλογος Κοζάνης «Η Κόζιανη», στην κατασκήνωση των προσκόπων Κοζάνης, στην Γρίτσα Λιτοχώρου.
Πάνω από 60 άτομα μέλη και φίλοι του παραδοσιακού  χορού με τα παιδιά  τους, μαζεύτηκαν 
Το τετραήμερο αυτό του Αυγούστου για να διδαχτούν παραδοσιακούς χορούς από καταξιωμένους χοροδιδασκάλους, να διασκεδάσουν και να χαρούν τις όμορφες ακτές της Πιερίας.
Το επίπεδο του Σεμιναρίου ήταν ανεβασμένο τόσο από τους χορευτές που το παρακολούθησαν ,όσο και από τους εισηγητές που δίδαξαν.
Παρακολουθήσαμε έναν ανεπανάληπτο Αποστόλη Σκρέκα , χοροδιδάσκαλο του λυκείου Ελληνίδων Κατερίνης, να μας λέει τα μυστικά των χορών της Ανατολικής Ρωμυλίας, μια περιοχή που έχει μελετήσει σε βάθος. Ακολούθησε ο ανερχόμενος νεαρός και πολλά υποσχόμενος  χοροδιδάσκαλος Ηλίας Ομηριάδης, με χορούς από το Βαμβακόφυτο Σερρών στο οποίο είναι χοροδιδάσκαλος στον εκεί πολιτιστικό σύλλογο και έχει καταγράψει τους χορούς όπως τους αφηγήθηκαν οι γέροντες του χωριού.
Το σεμινάριο πλαισίωσαν  η καταξιωμένη χοροδιδάσκαλος από τη Λαμία, Ρούλα Τσιριγκούλη με χορούς από τη Ρούμελη και ο μοναδικός στο είδος του, χοροδιδάσκαλος του συλλόγου μας με χορούς από τη Δυτική Μακεδονία, Στογιάννης Λεωνίδας.
Ατέλειωτη ήταν η διάθεση για προσφορά και συμμετοχή των ανθρώπων που συμμετείχαν στην κατασκήνωση, ενώ το κέφι, η χαρά και το παιχνίδι είχαν την τιμητική τους.
Άριστη και η οργάνωση σε όλα τα επίπεδα του camp, από το σύλλογο Κόζιανη που κάθε χρόνο βλέπουμε αλλαγές προς το καλύτερο και αυτό έχει σχέση από την αγάπη και το μεράκι των ανθρώπων του συλλόγου.
Τέλος ένα μεγάλο μπράβο στον μάγειρα της κατασκήνωσης κο Γκουτζιαμάνη Γιώργο γιατί έφερε εις πέρας την αποστολή του με μεγάλη επιτυχία και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προσκόπους Κοζάνης για την φιλοξενία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ