Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016

ΑΝΑΨΕ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΦΑΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΖΙΑΝΗ(ΦΩΤΟ)

Άναψε με πολύ μεγάλη επιτυχία και διασκέδασε τα παιδιά την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016 το απόγευμα ο παιδικός Φανός του πολιτιστικού και λαογραφικού συλλόγου Κοζάνης «η Κόζιανη».
Πάνω από 150 παιδιά μαζεύτηκαν με τους γονείς τους στο χώρο του φανού του συλλόγου «Κόζιανη» στην οδό Πίνδου, όπου έπαιξαν, χόρεψαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους.
Ήταν μια πολύ πετυχημένη εκδήλωση η οποία είχε χορηγό τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών  ISON Στρατηγάκης. Στην εκδήλωση αυτή τα παιδιά τα κράτησε συντροφιά με παιχνίδια και διάφορα happenings ο ηθοποιός Στέλλιος Χλιαράς, χόρεψαν και τραγούδησαν αποκριάτικα τραγούδια ,τους προσφέρθηκαν διάφορα δωράκια από τους ανθρώπους του συλλόγου «Κόζιανη» και του ISON και κληρώθηκαν διάφορες υποτροφίες φοίτησης στο φροντιστήριο ξένων γλωσσών ISON.
  Στο τέλος  ένα από τα 3 παιδικά τμήματα του συλλόγου χόρεψε με επιτυχία ένα πρόγραμμα χορών που είχαν ετοιμάσει με το δάσκαλό τους κο Στογιάννη Λεωνίδα για αυτή την εκδήλωση.
Τελειώνοντας πρέπει να ευχαριστήσουμε τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών ISON που για δεύτερη χρονιά είναι χορηγός στο παιδικό φανό του συλλόγου μας και ιδιαίτερα τη διευθύντρια κα Αντωνοπούλου Θεοδώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ