Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΚΟΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑΟΥΣΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΚΟΖΙΑΝΗ»

Ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Κοζάνης «Η Κόζιανη» συνεχίζει το κύκλο σεμιναρίων παραδοσιακών χορών που έχει ξεκινήσει εδώ και ένα δίμηνο με χορούς αυτή τη φορά από την Κόνιτσα και την Αστική Βέροια και Νάουσα.

Το σεμινάριο αυτό θα διεξαχθεί την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016, στην αίθουσα χορού του συλλόγου «Η Κόζιανη» και αφορά αποκλειστικά τα μέλη του συλλόγου και θα υπάρχουν και κάποιες λίγες θέσεις για ενδιαφερόμενους  εκτός συλλόγου.

 Εισηγητής θα είναι ο καταξιωμένος χοροδιδάσκαλος και ερευνητής κος Σταυρίδης Σάκης ο οποίος θα έρθει για μας από την πόλη της Βέροιας.

 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΤΑΥΡΙΔΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Ο Σταυρίδης Αθανάσιος είναι καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα παραδοσιακών χορών.

Είναι διορισμένος ως Καθηγητής Φυσ. Αγωγής στην Α/βαθμια Εκπ/ση και σήμερα είναι διευθυντής στο 14ο 11/θέσιο Δ. Σ. Βέροιας.

¨Έχει κάνει πολλές δημοσιεύσεις σε διάφορα περιοδικά και εφημέριδες καθώς επίσης έχει κάνει και πολλές ανακοινώσεις σε διάφορα διεθνή και Ελληνικά συνέδρια που αφορούν το χορό.

Δίδαξε σε πολλά σεμινάρια τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε διεθνές.

Έχει διδάξει χορό στον Πολιτ/κό Σύλλογο Στενημάχου Ημαθίας, στον Πολιτ/κό Σύλλογο Καρυωτών Αν.Ρωμυλία, στον Πολιτ/κό Σύλλογο Νεοχωρούδας και στο Σύλλογο Ηπειρωτών Ν.Ημαθίας.

Σήμερα διδάσκει στη Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού Βέροιας, στο Σύλλογο Δ/λων, Ν/γών και Ειδ/των Ν. Ημαθίας και στον Εκπολιτιστικό Επιμορφωτικό Σύλλογο Συκιάς.
 
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ. 6973242770(Τράγιας Βασίλης)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ